Vacature Broodbakker

vacature broodbakker

Wij zoeken een broodbakker ter aanvulling van ons bestaande team van 4 bakkers!

Bakkerij Olde Keizer by Frans is de enige echte warme bakker in Oldenzaal en omgeving. Al ruim 60 jaar een begrip in brood en meer.. Ons gehele team bestaat uit 12 collega’s.

Onze bakkerij is een ambachtelijke bakkerij die de klant voorop stelt en in staat is, de wens van de klant voorop te stellen. Ons hecht bakkers- en verkoopteam weet gezamenlijk elke dag ons kwalitatief hoogwaardig brood en banket in onze winkel op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Naast ons grote assortiment aan brood, weet men ons ook te vinden voor de verjaardagstaarten, heerlijke krentewegge, geboorte petit fours, desembrood of onze befaamde slagroomsoezen.

Onze bakkers weten eigentijds brood en banket te combineren met het echte vakmanschap en slagen er in om ambacht, passie, trends en kwaliteit samen te laten komen in hoogwaardig, gezond maar vooral superieur brood en banket!

Door teamwork en liefde voor het vak weten onze bakkers aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen waarbij het uitgangspunt altijd het vakmanschap is. Dat wordt gewaardeerd door onze klanten, elke dag weer gaan onze producten letterlijk als warme broodjes over de toonbank.

Waar moet onze nieuwe collega aan voldoen?

  • In een ambachtelijke bakkerij is vakmanschap onmisbaar, maar ook zeker is eigen visie en inbreng belangrijk.
  • Onze nieuwe medewerker kan zelfstandig werken maar kan ook in ons hechte team functioneren!
  • De bakkers bakken ’s nachts en deze nachturen zijn geen probleem voor jou.
  • Hij of zij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in ons vakgebied en kan meedenken over de productontwikkelingen.
  • Kan altijd onder alle omstandigheden kwalitatief hoogwaardige producten afleveren.
  • Heeft een passende opleiding gevolgd zoals het ROC Brood en Banket, bij voorkeur ook passende werkervaring maar startende bakkers zijn ook welkom om te solliciteren.
  • Kent alle facetten van het vak en kan daardoor rouleren met collega’s of is bereid dit te leren in combinatie met een BBL opleiding.
  • Is sociaal en collegiaal en bereid om fulltime te werken.

Nieuwsgierig geworden en interesse om bij ons Broodbakker te worden? Kom dan gerust een kop koffie drinken en een broodje of gebakje eten en wij laten je meer van onze prachtige bakkerij zien!

Wij bieden een prima bovengemiddeld primair en secundair arbeidsvoorwaarden pakket en volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Wil je meer weten over deze functie?

Stuur je CV en motivatie naar pascalle@bakkerijoldekeizer.nl. Je krijgt zo snel mogelijk een antwoord terug!

Laat een reactie achter